COVID-19: Συμβουλές

← COVID-19: Συμβουλές

Άλλοι τρόποι για να «την βρεις»

Οι οδηγίες που υπάρχουν τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου μας ζητούν να μείνουμε σε απόσταση από άλλα άτομα, όσο περισσότερο γίνεται. Αυτό σημαίνει πως δεν ενθαρρύνεται το ευκαιριακό σεξ. Πολλές εφαρμογές για σεξ μας ενθαρρύνουν όλες και όλους να βρούμε άλλους τρόπους για να «την βρούμε» οι οποίοι δεν μας θέτουν σε κίνδυνο μετάδοσης του COVID-19.

Το τηλεφωνικό σεξ κατά τη διάρκεια του οποίου μπορείς να μιλάς βρώμικα ενώ φτιάχνεσαι, είναι και πάλι επίκαιρο. 

Το να στέλνεις γραπτά μηνύματα και φωτογραφίες - αλλά πρόσεχε να μην μοιραστείς κάτι που δεν θα ήθελες να μοιραστεί με τον κόσμο γενικότερα, έστω και κατά λάθος. Είναι καλή ιδέα το να μην φαίνεται το πρόσωπό σου ή άλλα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για ταυτοποίησή σου (π.χ. τατουάζ).

Το σεξ μέσω κάμερας έχει γίνει πολύ δημοφιλές. Οι συμβουλές που αναφέραμε πιο πάνω ισχύουν και σε αυτές τις περιπτώσεις - να έχεις υπόψη σου πως η κλήση σου μπορεί να παρακολουθείται από τρίτους ή να ηχογραφείται χωρίς την συγκατάθεσή/συναίνεσή σου. Mπορεί να είναι καλύτερα να μην φαίνεται το πρόσωπό σου (π.χ. βάλε περούκα ή χρησιμοποίησε μάσκα) ή μπορείς ακόμη να τραβήξεις βίντεο σε ένα ουδέτερο μέρος για να μην μπορεί κανείς να σε ταυτοποιήσει.

Ο αγαπημένος μας οδηγός για το Πώς να κάνεις σεξ κατά την διάρκεια της πανδημίας COVID-19 βρίσκεται εδώ και είναι γεμάτος χρήσιμες συμβουλές.

Να έχεις υπόψη σου: τα θέματα γύρω από την συναίνεση παραμένουν τα ίδια, ανεξαρτήτως από τον COVID-19. Δεν είναι ΟΚ να στέλνεις φωτογραφίες, βίντεο ή άλλο σεξουαλικό περιεχόμενο σε κάποιο άτομο χωρίς την συναίνεσή του προηγουμένως. Δεν είναι ΟΚ (και συνήθως είναι παράνομο) να βγάζεις βίντεο ή φωτογραφίες κάποιου ατόμου χωρίς την συναίνεσή του.